رزمی(حامدرحیمی پنجکی) رزمی(حامدرحیمی پنجکی) .

رزمی(حامدرحیمی پنجکی)

حامدرحیمی پنجکی (کمربند سیاه)

شما سخت برای به دست آوردن کمربند سیاه کار کرده اید و حال که آن را دریافت نموده اید نمی دانید که واقعا بعد از آن وضعیت به چه قرار است و چگونه باید مهارت های خود را توسعه دهید؟
بسیاری از مردم هنوز هم نفهمیده اند که یادگیری هنر های رزمی امری کاملا شخصی است. مربی تنها شما را کمک می کند تا پیشرفت بهتری داشته باشید و این شما هستید که باید به دنبال سبک رزمی خود بروید و در مورد آن تحقیق و تمرین کنید.
در این مقاله چند نکته برای افرادی که می خواهند مهارت های خود را بعد از کمر سیاه توسعه دهند، گنجانده شده است.


1- قبول کنید که کمر سیاه تازه ابتدای کار است : کمر سیاه دقیقا مانند فارغ التحصیلی از دبیرستان است . شما با گرفتن کمر سیاه اثبات کرده اید که عناصر اصلی را آموخته اید و بعد از آن باید به فکر یادگیری استفاده از آن ها باشید.


2- بدانید که گرفتن کمر سیاه شما را مبارز خوبی نکرده است : اینکه کمربند مشکی گرفته اید به این معنی نیست که مبارز خوبی هستید. افراد زیادی هستند که با وجود این که کمر سیاه هم دارند هنوز نمی توانند یک مبارزه ی ساده را سازماندهی کنند.


3- به طور کامل تکنیک های یادگرفته شده را درک کنید : با دریافت کمرمشکی باید به درک بالاتری از عملکرد تکنیک ها و طرز به کارگیری آن ها در موقعیت های واقعی به کار بگیرید.


4-خودتان باشید : اجازه ندهید که سبک رزمی که یاد می گیرید روی شخصیتتان تاثیر بگذارد ! تکنیک ها مهم اند اما سعی نکنید ربات باشید و این تکنیک ها را پشت سرهم تکرار کنید. خودتان باشید و آن چه را یادگرفته اید به آرامی در تکنیک ها پیاده کنید. سعی کنید آرام و طبیعی باشید.


5- چگونه به کارگیری تکنیک ها را یاد بگیرید : (مهم ترین مرحله ی پیشرفت یک مبارز) تکنیک مانند یک ابزار است و یادگیری آن به معنای دانستن نام تکنیک ها و طرز اجرای آن ها نیست بلکه باید آن قدر مبارزه کنید که به طور کامل با آن ها سر وکله زده باشید و آن ها را لمس کنید.
تنها مبارزه هم کافی نیست! شما باید تک تک تکنیک ها را در مبارزات تست کنید تا بدانید که کدام تکنیک به درد چه موقعیتی می خورد ؟
پس فراموش نکنید دانستن تکنیک ها و اجرای چند باره ی آن ها کمک زیادی به شما نکرده است .


6- از یاد دادن یاد بگیرید : بهترین روش برای یاد گرفتن چیزی که از قبل یاد گرفته اید یاد دادن آن است ! بله درست شنیدید. شما برای یاد دادن تکنیک به فرد دیگری باید تمام جزئیات آن تکنیک را بلد باشید نه اینکه تنها بتوانید حالت ساده ی آن را اجرا کنید. پس برای یاد دادن آن، دوباره تکنیک را یاد گرفته اید .


7- از منابع دیگر یاد بگیرید :  در ابتدای کار اشکالی ندارد که یک منبع یادگیری داشته باشید اما برای این که بخواهید از سطح دیگر هنر جویان بالاتر بروید باید حتی به سمت دیگر سبک های رزمی بروید تا تمامی جنبه های مبارزه را بشناسید. شاید بعضی اوقات لازم باشد در همان سبک به سمت اساتید دیگر بروید چون تجربه های آن ها از هم متفاوت است.


8- تکنیک ها را به طور کامل اخذ کنید : هنگامی که چشم انداز وسیع تری از تکنیک ها می یابید، می توانید به راحتی آن ها را در مبارزات به کار بگیرید پس شما باید این تکنیک ها را به طور کامل درک کرده و در سبک خود وارد کنید .
 



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۲۸:۲۴ توسط:رزم موضوع: نظرات (0)