شصت وچهار دستور مهم سلامتی
1-اندازه خوردن در غذا
2-تشخیص نیاز بدن در خوردن
3-استفاده بیشتر ازمیوه ها وسبزیجات
4-درست خوردن بدون افراط وتفریط
5-هر شبانه روز یک وعده غذای کامل وسالم ویک وعده غذای سبک
6-به مصداق لقمه الصباح مسارالبدن غذای صبح باید پیش از ساعت هشت صبح مصرف . غذا متوسط کامل وخوب باشد.
7-غذای ظهر کامل مقوی وشب هنگام سبک وساده باشد.
8-در غذای کامل چنانچه خام خواری دارید بهتر است از مواد مقوی استفاده کنید.
9-از خوردن مخلفات درونی حیوانی از قبیل جگر. قلوه.کله پاچه.مرغ.پاچه گاو وگوسفند حتی الا مکان پرهیز کنید.
10-سبک به حمام بروید.
11-پس از خوردن ماهی در اب سرد نروید.
12- افراط در هر نوع خوراکی بسیار زیان آور است.
13- گوشت قرمز زیاد استفاده نکنید.
14- استراحت پس ازغذا یکبار به پهلوی راست باشدو سپس به پهلوی چپ
15- پیش از خوردن مواد شیرینی کمی نان بخورید.
16- هنگام مسافرت از مصرف زیاد وکم غذا بپر هیزید.
17- تخم مرغ غذای مقوی است ولی افراط در ان برای کبد مضر است .
18- با شکم پر ویا خالی در گرمای زیاد مسافرت نکنید.
19- با شکم سیر ( پر ) ورزش نکنید.
20- تا کاملا گرسنه نشدید دست به غذا نبرید
21- یکی دو لقمه مانده تا کاملا سیر شوید از غذا دست بکشید.
22- در سر سفره ایستاده و چه نشسته آرامش خود رادر هنگام خوردن غذا حفظ کنید.
23- غذا را کاملا بجوید.
24-هنگامی که احساس کردید تشنه هستید حتما آب بخورید.
25 – از تداوم نوشابه های گاز دار پرهیز کنید.
26-نیم ساعت پیش از غذا اب بنوشید.
27- در بین غذا اب ننو شید دو ساعت پس از غذا اب بنوشید.
28- از خوردن داروهای شیمیایی حتی المکان پر هیز کنید.
29- از دارو های گیاهی استفاده نمایید.
30- غذای را که دوست ندارید نخورید- زیرا جذب نمی شود وشمارا به سوء هاضمه دچار می کند .
31- معده را سه قسمت کنید: غذا .میوه. پس غذا. تنفس.
32- از مخارج در راه بهداشت خانواده خود ضرر نمی کنید.
33- برای هضم غذا پس از چند دقیقه پهلو به پهلو بروید و حدود 15 تا 20 دقیقه به پشت بخوابید.
34- عمل فوق برای فربه شدن مفید است.
35- برای بهتر فهمیدن بهتر اندیشیدن بهتر وشاداب تر زندگی کردن از مصرف سبزیجات شستشو شده فراموش نکنید .
36- چنانچه صحبانه سمنو یا جوانه گندم بخورید برای تقویت جسم و روح بسیار مفید است .
37- از مصرف سویا بجای گوشت فراموش نکنید.
38- بیمار و یا اشخاصی که سنی از انها گذشته از گوشت قرمز و روغن زیاد و نمک خود داری نمایند .
39- سموم گوشت قرمز ویا جگر برای افرادی که سکته قلبی .ناراحتی کلیه .اوره بالا ونقرس دارند زیان اور است.
40- برای سرخ کردن مواد خوراکی ازرو غن گیاهی استفاده نمایید.
41- برای مصرف شیرینی جات مصنوعی . از مصرف مواد طبیعی مانند .کشمش. خرما. عسل. توت خشک. استفاده نمایید.
42- شستن تمیز میوه ها شرط مهم بهداشت است .
43- میوه های مانند : هلو سیب خیار .به. هویج.انجیر.راباپوست میل نمایید
44-درسنین بالا گوشت قرمز را هفته ای دو تا سه بار مصرف کنید.
45- سنین زیر چهل سال هفته ای چهار بار
46- از خوردن عسل وخربزه با هم خودداری کنید.
47- روز در میان استحمام نمایید ( برای لاغر شدن مفید است )
48- پس از مصرف غذا یکراست به رختخواب نروید
49- در هنگام غذا خوردن صحبت نکنید.
50- روزه هر 7 روز یکبار مفید است .
51- در تابستان از غذاهایی که طبیعت ان سرد ودر زمستان از غذاهایی که طبیعت ان گرم است استفاده نمایید.
52- ترس . اه وناله کردن بی مورد افسردگی را تشدید می کند .
53- همبستری با شکم پر بلافصله پس از صرف غذا بسیار مضر است .
54- به روی شکم خوابیدن موجب بیماری می شود .
55- خوردن یک لیوان شیر موز یا زنجبیل هنگام خواب خوب است.
56- برنج خشک و هر غذای نشاسته ای مضر است .حتما با کمی روغن میل نمایید
57- نوشیدن اب معدنی برای کلیه ها نا فع است
58- ماساژ بدن با روغن نارگیل و موم بسیار مفید است .
59- تخلیه بینی با فشار موجب صدمه به چشم و گوش می شود .
60- پر خاشگری .تند خویی عمر آدمی را کوتاه ومعده را صفرایی ودر نتیجه تبهای تند وحتی منجر به مرگ می کند .
61-دندانها را هر روز دو بار مسواک بزنید
62- بوی بد دهان نشان از یبو ست . هضم ضعیف معده و بیماریهای روده ای است که با دارو های گیاهی بر طرف می شود .
63- لقمه کوچک برداشته وبا دقت بجوید.
64- به اندازه غذا بخوریدبرچسب: ،