رزمی(حامدرحیمی پنجکی) رزمی(حامدرحیمی پنجکی) .

رزمی(حامدرحیمی پنجکی)

شصت وچهار دستور مهم سلامتی

1-اندازه خوردن در غذا

2-تشخیص نیاز بدن در خوردن

3-استفاده بیشتر ازمیوه ها وسبزیجاتسلامتی

4-درست خوردن بدون افراط وتفریط

5-هر شبانه روز یک وعده غذای کامل وسالم ویک وعده غذای سبک

6-به مصداق لقمه الصباح مسارالبدن غذای صبح باید پیش از ساعت هشت صبح مصرف . غذا متوسط کامل وخوب باشد.

7-غذای ظهر کامل مقوی وشب هنگام سبک وساده باشد.

8-در غذای کامل چنانچه خام خواری دارید بهتر است از مواد مقوی استفاده کنید.

9-از خوردن مخلفات درونی حیوانی از قبیل جگر. قلوه.کله پاچه.مرغ.پاچه گاو وگوسفند حتی الا مکان پرهیز کنید.

10-سبک به حمام بروید.

11-پس از خوردن ماهی در اب سرد نروید.

12- افراط در هر نوع خوراکی بسیار زیان آور است.

13- گوشت قرمز زیاد استفاده نکنید.

14- استراحت پس ازغذا یکبار به پهلوی راست باشدو سپس به پهلوی چپ

15- پیش از خوردن مواد شیرینی کمی نان بخورید.

16- هنگام مسافرت از مصرف زیاد وکم غذا بپر هیزید.

17- تخم مرغ غذای مقوی است ولی افراط در ان برای کبد مضر است .

18- با شکم پر ویا خالی در گرمای زیاد مسافرت نکنید.

19- با شکم سیر ( پر ) ورزش نکنید.

20- تا کاملا گرسنه نشدید دست به غذا نبرید

21- یکی دو لقمه مانده تا کاملا سیر شوید از غذا دست بکشید.

22- در سر سفره ایستاده و چه نشسته آرامش خود رادر هنگام خوردن غذا حفظ کنید.

23- غذا را کاملا بجوید.

24-هنگامی که احساس کردید تشنه هستید حتما آب بخورید.

25 از تداوم نوشابه های گاز دار پرهیز کنید.

26-نیم ساعت پیش از غذا اب بنوشید.

27- در بین غذا اب ننو شید دو ساعت پس از غذا اب بنوشید.

28- از خوردن داروهای شیمیایی حتی المکان پر هیز کنید.

 

 

29- از دارو های گیاهی استفاده نمایید.

30- غذای را که دوست ندارید نخورید- زیرا جذب نمی شود وشمارا به سوء هاضمه دچار می کند .

31-  معده را سه قسمت کنید: غذا .میوه. پس غذا. تنفس.

32- از مخارج در راه بهداشت خانواده خود ضرر نمی کنید.

33- برای هضم غذا پس از چند دقیقه پهلو به پهلو بروید و حدود 15 تا 20 دقیقه به پشت بخوابید.

 

 

34- عمل فوق برای فربه شدن مفید است.

35- برای بهتر فهمیدن بهتر اندیشیدن بهتر وشاداب تر زندگی کردن از مصرف سبزیجات شستشو شده فراموش نکنید .

36- چنانچه صحبانه سمنو یا جوانه گندم بخورید برای تقویت جسم و روح بسیار مفید است .

37- از مصرف سویا بجای گوشت فراموش نکنید.

38- بیمار و یا اشخاصی که سنی از انها گذشته از گوشت قرمز و روغن زیاد و نمک خود داری نمایند .

39- سموم گوشت قرمز ویا جگر برای افرادی که سکته قلبی .ناراحتی کلیه .اوره بالا ونقرس دارند زیان اور است.

40- برای سرخ کردن مواد خوراکی ازرو غن گیاهی استفاده نمایید.

41- برای مصرف شیرینی جات مصنوعی . از مصرف مواد طبیعی مانند .کشمش. خرما. عسل. توت خشک. استفاده نمایید.

42- شستن تمیز میوه ها شرط مهم بهداشت است .

43- میوه های مانند : هلو سیب خیار .به. هویج.انجیر.راباپوست میل نمایید 

44-درسنین بالا گوشت قرمز را هفته ای دو تا سه بار مصرف کنید.

45- سنین زیر چهل سال هفته ای چهار بار

46- از خوردن عسل وخربزه با هم خودداری کنید.

47- روز در میان استحمام نمایید ( برای لاغر شدن مفید است )

48- پس از مصرف غذا یکراست به رختخواب نروید

49- در هنگام غذا خوردن صحبت نکنید.

50- روزه هر 7 روز یکبار مفید است .

51- در تابستان از غذاهایی که طبیعت ان سرد ودر زمستان از غذاهایی که طبیعت ان گرم است استفاده نمایید.

52- ترس . اه وناله کردن بی مورد افسردگی را تشدید می کند .

53- همبستری با شکم پر بلافصله پس از صرف غذا بسیار مضر است .

54- به روی شکم خوابیدن موجب بیماری می شود .

55- خوردن یک لیوان شیر موز یا زنجبیل هنگام خواب خوب است.

56- برنج خشک و هر غذای نشاسته ای مضر است .حتما با کمی روغن میل نمایید

57- نوشیدن اب معدنی برای کلیه ها نا فع است

58- ماساژ بدن با روغن نارگیل و موم بسیار مفید است .

59- تخلیه بینی با فشار موجب صدمه به چشم و گوش می شود .

60- پر خاشگری .تند خویی عمر آدمی را کوتاه ومعده را صفرایی ودر نتیجه تبهای تند وحتی منجر به مرگ می کند .

61-دندانها را هر روز دو بار مسواک بزنید

62- بوی بد دهان نشان از یبو ست . هضم ضعیف معده و بیماریهای روده ای است که با دارو های گیاهی بر طرف می شود .

63- لقمه کوچک برداشته وبا دقت بجوید.

64- به اندازه غذا بخورید

برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۳۸:۲۳ توسط:رزم موضوع: نظرات (0)